Bemutatkozás

2020.Január 6-án indult el a Viro Emlékőrző. Hosszas elmélkedés után jutottunk oda, hogy az Egyedi csillagtérképek a mi utunk. Mára a termékpalettánk az egyedi dekorációk felé is kibővült, de az alap vonal megmaradt.

Feleségem életében mindig is jelen voltak a csillagok, már egész fiatal kora óta odáig van az asztrológiáért és a csillagokért. Én pedig ámulattal néztem azt, ahogy ő nézi a csillagokat. Elég hamar realizálódott, hogy két gyermek mellett a betegséges időszakokat nagyon segítség nélkül nem tudjuk megoldani, ezért az én munkám mellé, olyan munkát kell választanunk ami mellett is meg tudjuk oldani ezt az időszakot.

Kézenfekvő volt számunkra, hogy az álmaink után megyünk és nem csak magunknak, hanem akár Nektek is az otthonotokba hozzuk a csillagokat!

Mert az emlékeink a csillagokban vannak!

A Csillagtérkép emléket állít életed különleges pillanatainak: születésnap, esküvő, bármi, ami Számodra kiemelkedően fontos.

Lehet ajándék karácsonyra, baba látogatóba, évfordulóra. Minden korosztály számára egyedi meglepetést alkothatsz.

A csillagtérkép Az Európai Űrügynökség Hipparcos-2 csillagkatalógusa alapján készül, amely több mint 118 000 csillag adatait tartalmazza.
Ez egy nagy pontosságú adatbázis, amelyet az űrben keringő Hipparcos műhold adatai alapján készítettek.