Mikulás levél

1 690 Ft3 180 Ft

Levél a Mikulástól három féle szöveggel rendelhető:

1. Büszke: “Hamarosan elérkezik a nap, amikor útnak indulok innen, az Északi-sarkról, hogy ajándékot vigyek a jó gyerekeknek. Rudolf, a rénszarvasom is türelmetlenül várja az indulást. Nagyon gyorsan repül az idő, el sem hiszem, hogy mekkorát nőttél, amióta utoljára találkoztunk. Tudom már nagyon vársz rám, én is minden nap figyellek varázslatos távcsövemmel. Nagyon büszke vagyok rád”

2. Rudolf: “Rudolf a rénszarvasom már a fülembe súgta, hogy a szán útrakész, és már nagyon várja, hogy elinduljunk, és elvigyük a sok játékot, ajándékot a jó gyerekek otthonába. A szófogadó manóim, egész évben lelkesen készítették és csomagolták az ajándékokat a gyerekek kívánsága szerint.”

3. Testvérek: “A rénszarvasaim, Üstökös, Ijas, Csillag, Táncos, Pompás, Villám, Táltos, Ágos és Rudolf már nagyon várják, hogy elinduljanak hozzátok! Szeretném nektek elmondani mennyire örültem, amikor azt láttam milyen jó gyerekek voltatok egész évben. Tudom, néha volt egy kis civakodás köztetek, de én bízom benne, hogy a továbbiakban már kevesebb csetepaté lesz, és szeretni fogjátok egymást, hiszen testvérek vagytok!”

Clear
 Ft
SKU: N/A Categories: ,

Description

December 6-ra a Mikulás személyre szóló levele érkezik hozzád!

Nemcsak névre szóló, de személyre is szabható! Variálhatod a mintás borítékot, a levélpapírt és a szöveget is, attól függően, melyik illene legjobban gyermekedhez vagy gyermekeidhez. Testvéreknek akár közös levelet is kérhetsz.

Idén kibővült a csomagajánlatunk színezővel és egyedi matricaívvel bővült.

Egy boríték és öt dizájn közül választhatsz, amiket a Világoskék; Sötétkék; Piros; Rudolfos; Kukucskáló Mikulás fantázianéven érhetsz el.

A levelet hagyományos borítékban küldjük, így biztosan őrizheted a csodát, a postai borítékon belül lapul a díszboríték (aminek a hátulján meglepetés várja a gyermekeket és a levél, ami december elején megérkezik hozzátok, így lesz időd becsempészni a postaládába, a lábtörlőre, ahol szeretnéd, hogy felfedezze még december 6. előtt.

Additional information

Weight N/A
Dimensions 15 × 21 cm
Milyen grafikával szeretnéd?

Világoskék, Sötétkék, Piros, Csillagos, Kukucskáló Mikulás

Szeretnél jóság oklevelet?

Igen, Most nem

Melyik oklevelet szeretnéd?

Kék, Piros, Nem szeretnék

Milyen szöveggel szeretnéd (fent találod a lehetőségeket)?

Büszke, Rudolf, Testvérek

Szeretnél színezőt?

Igen, Most nem

Szeretnél matricaívet?

Igen, Most nem