A küldetésünk:

Lehozni a csillagokat az otthonokba. Olyan termékeket készíteni amik örök emléket állítanak, különleges módon az életünk fontosabb pillanatairól. Mert az emlékeink a csillagokban vannak.

 

 

 

Emlékszel a pillanatra?

Életünk legszebb pillanatai sokszor fényképek nélkül jönnek létre. De az ilyen pillanatokra is szeretünk emlékezni. Emlékezhetünk ezekre a különleges eseményekre egy egyedi csillagképes termékkel. Amely megmutatja, hogy pontosan miként helyezkedtek el a csillagok feletted amikor az a pillanat történt. Személyesebbé teheted egy üzenettel, hogy teljesen visszaadja a pillanat érzéseit.

 

PONTOSAN MI IS A CSILLAGTÉRKÉP?

A Csillagtérkép emléket állít életed különleges pillanatainak: születésnap, esküvő, bármi, ami számodra kiemelkedően fontos. Lehet ajándék karácsonyra, baba látogatóba, évfordulóra. Minden korosztály szamara egyedi meglepetést alkothatsz.
Csillagtérképeink, csillagjegyeink és csillagképes képeink mindenki számára egyedileg, személyre szabottan készülnek.
Ha különleges és egyedi ajándékot keresel,
A Viro Emlékőrzőnél megtalálod!

 

hiteles

Teljesen Hiteles!

A csillagtérkép Az Európai Űrügynökség Hipparcos-2 csillagkatalógusa alapján készül, amely több mint 118 000 csillag adatait tartalmazza. Ez egy nagypontosságú adatbázis, amelyet az űrben keringő Hipparcos műhold adatai alapján készítettek.

Nyilvános adatok felhasználásával 100% pontossággal tudjuk meghatározni, milyen volt az égbolt abban a pillanatban, azon a helyszínen, ahol életetek eseménye történt, erre garanciát is vállalunk.

Főoldal